SE spune că lucrurile se întâmplă nu atunci când trebuie sau vrem noi, dar atunci când a hotărât cineva de sus. Ei bine, pentru acest cuplu lucrurile au fost decise rapid și cu folos, romantic și de neuitat. Ia vedeți de ce cerere în căsătorie deosebită a avut parte Cristina.

„În urmă cu ceva timp mi-a fost dat să trăiesc cea mai frumoasă zi din viață mea și am decis să va împărtășesc și vouă, gândindu-mă că povestioară mea poate fi o posibilă sursă de inspirație și pentru voi.
 Deși aveam foarte puțin timp de când eram împreună (2 luni), aveam o încredere nemaipomenită unul în celălalt, de parcă ne cunoșteam de o viață. Îl vedeam pe Yulian că fiind soțul meu… Am simțit asta chiar de când l-am cunoscut! Mi-a plăcut că este un bărbat hotărât, responsabil, un om pe care te poți baza și care știe ce vrea. Asta îmi doresc eu de la un bărbat!”, și-a început povestea Cristina, eroina #Cummacerut de astăzi.

„Ne-am dat seama că ne plăcem și, ulterior, că avem multe în comun. Relația noastră s-a legat de la sine. Am vorbit deja și despre un viitor comun. Și el își dorea o familie și copii, ca și mine. De altfel, eu întotdeauna mi-am dorit o familie și copii, însă pentru ca lucrurile acestea să se și întâmple, e nevoie de ambii parteneri”

„Eram la început de vară și îmi doream foarte mult o schimbare de înfățișare, coafură, culoare păr, etc. Îi tot spuneam despre asta lui Yulian, iar el m-a încurajat anume atunci ca să plec la un Salon de Frumusețe să îmi fac ce-mi doresc. Mai mult, planificând ziua, a spus că merge și el cu mine. În frumoasa zi, de dimineață ne-am trezit și am plecat… la un moment îi sună telefonul, iar el nu a dorit să răspundă. Îmi părea cam straniu, mai mult – că în zilele precedente îmi părea complet schimbat și stresat, parcă tot îl frământa ceva…

În August s-au întâlnit, în August inimile și-au unit! Povestea coincidenței frumoase a doi tineri născuți în aceeași lună (Foto)

Ajunși la salon el îmi spune că are puțină treabă prin oraș și o să se rețină, iar eu să îl anunț dacă finalizez mai devreme. Eram aproape gata, cu machiaj, aranjată și vopsită și l-am anunțat că în curând mă eliberez. În drum spre casă îmi zice că îl sunase un vechi prieten și i-a propus să facă o ședință foto, pentru că tot era o zi foarte frumoasă și caldă. Eu m-am bucurat sincer pentru că demult îmi doream asta, dar nici nu bănuiam ce mă așteaptă după numai câteva ore.

În drum spre ședința nostră foto îmi reproșa câte ceva și mă tot supăra, numai să nu mă gândesc la ceea ce își dorea el să facă. Din câte înțelesesem pozele vor fi făcute în apropierea complexului Orheiul Vechi. Surpiza a fost că s-a întâmplat chiar acolo – a ales cel mai frumos și liniștit loc din împrejurime… În apropiere de un loc, cel mai iubit loc pentru sufletul lui, frumos amenajat, cu o masă în capătul lui… M-au luat ceva fiori și am căzut pe gânduri și îmi imaginăm cum va fi și acea zi pentru mine… Încet, încet ne-am apropiat de locul nemaipomenit.

Din depărtare observam cameramanul, îndreptat spre noi…, iar mie tot încă nu-mi venea niciun gând concret despre ce însemna acel loc și că a fost pregătit de cei de la Cereri în Căsătorie exact după cerințele iubitului meu. Soțul meu m-a cuprins și mi-a șoptit la ureche că are ceva important sp-mi spună și că răspunsul meu ne va apropia și mai mult de visul nostru. Cu un imens buchet de trandafiri albi și roșii, a scos inelul și, cu ochii ușor umezi, mi-a pus și întrebarea: „VREI SĂ FII SOȚIA MEA?”

Sigur că am rămas blocată pe moment, dar am zis imediat „DA”. Cu adevărat, a fost cea mai frumoasă și fericită zi din întreaga mea viață. Sunt atât de fericită și încântată să fiu logodită cu dragostea vieții mele. Cel mai bun prieten și sufletul meu pereche, bărbatul perfect pentru mine: dedicat, loial, iubitor și blând. Mă simt cea mai norocoasă fată din lume! Ești visul meu devenit realitate! Mulțumesc că mi-ai arătat că există basme. Să ai încredere în celălalt, să te deschizi în totalitate și să te abandonezi complet în brațele lui cu siguranță și daruire… să vă lăsați apoi purtați de iubire în iubire cu iubire… asta vă doresc tuturor. Te iubesc, dragul meu!”, și-a încheiat Cristina mesajul.

Așteptăm povestea Cererii tale în căsătorie pentru Campania #Cummacerut pe EA@interakt.md

Foto: Cereri în Căsătorie