Selfie-urile s-au banalizat de mult. Acum, dacă vrei să fii o mamă modernă, poți poza sexy, dezbrăcată, în fotografii făcute chiar de fiica ta de câțiva anișori. Cam asta pare să transmită Kim Kardashian prin postarea făcută pe final de săptămână, care, pe bună dreptate, a stârnit cu val de critici.


Kim se privea în oglindă în timp ce-și dădea sutienul jos, iar fiica North a pozat-o atunci din spate. Rezultatul a ajuns imediat pe Instagram, iar în poză se poate distinge North în oglindă, cu telefonul cu flash care-i acoperă faţa. Mai mult, dacă aveam cumva dubii, Kim a şi creditat mândră imaginea: „by North”.

„Deci acum fiica ta a ajuns să-ţi facă pozele provocatoare? De ce Kim? Sunt atâtea lucruri frumoase în legătură cu familia ta pe care le poţi transmite. De ce faci totul să arate ieftin? N-ai nevoie să faci asta”, a comentat cineva.

În ultima perioadă, vedeta de peste ocean postează tot mai multe poze provocatoare. Este și unul din motivele pentru care aceasta numără peste o sută de milioane de urmăritori pe Instagram.

Foto: Instagram.com