Feeria sărbătorilor de iarnă a curprins o lume întreagă, iar cei mai fascinați dintre toți sunt, bineînțeles, copiii, cei care prin zâmbetul și energia lor pozitivă aduc farmecul de Crăciun în orice familie. Acest lucru l-au făcut și câțiva pici de doar cinci anișori, personaje ale unui videoclip dedicat nimănui altcuiva decât lui... Moș Crăciun! S-au costumat corespunzător, și-au învățat bine rolurile, au exersat zile în șir, pentru ca la final să realizeze un produs demn de toate laudele.

capture-20161226-133057

În frunte cu Dragoș Revenco, fiul prezentatoarei Jurnal TV, Aura Revenco și alți câțiva colegi ai micuțului cântăreț a fost dat strartul poveștii de Crăciun. Ghidați de educatoarea de grupă a copilașilor, Aurelia Covalschi și inspirați de melodia „Sigur este Moș Crăciun”, picii au acceptat provocarea de a fi actori pentru o zi.

„Ideea de a realiza acest cântecel însoțit de videoclip aparține doamnei educatoare de la grădinița unde merge Dragoș și prietenii lui din filmuleț, Aurelia Covalschi. Și-a dorit să facă ceva mai deosebit pentru picii din grupă, să-i implice și să-i familiarizeze cu asemenea proiecte mai interesante și mai complicate – cu filmări, deplasări în locații diverse… În fine, să spargă tiparele existente deja. Iată că se pot realiza mult mai multe lucruri frumoase dacă exista voință, inclusiv din partea părinților. Experiența si plăcerea pe care au simțit-o micii actori Adelina Juncu, Ilinca Dabija, Sebastian Tudos, Ilinca Chiriac, Stefan Guidea și Dragoș nu poate fi exprimata în cuvinte, ci trebuie citită chiar în ochișorii lor”, a spus pentru Ea.md Aura Revenco.

Și pentru că Dragoș nu este la prima experiență de acest gen, înregistrând până acum mai multe cântece cu care a reușit deja să-și facă fani, a demonstrat calități de profesionist pe parcursul filmărilor. Deși nu a fost deloc simplu, băiețelul s-a descurcat de minune. Ba mai mult, le-a oferit și câteva lecții de actorie colegilor săi, care, cu siguranță ar mai repeta experiența:

”Lucrul a mers mult mai ușor decât alte dăți, cu mai puține duble, cu mai multă expresivitate. De fapt, Dragoș are undeva prin vene sânge de actor și poate să intre cu ușurință în pielea oricărui personaj. Acum a fost Moș Crăciun – cel mai îndrăgit Moș de pe Planetă – și, bineînțeles, s-a simțit important și iubit. Reacția finală a fost una pe măsură. Atunci când a văzut videoclipul, a strigat: „Iuhuuuuu!”, așa strigă el de fiecare dată cand se bucură de ceva! De fapt, tuturor copiilor le-a plăcut foarte mult videoclipul și au fost curioși prin ce magie s-au unit acele imagini, cum a apărut zăpada din filmuleț și de unde s-au luat efectele speciale”, a adăugat Aura.

capture-20161226-133939

Citește și: Dragoș, fiul jurnalistei Aura Revenco se lansează în muzică! La doar patru anișori are propria trupă

Și-au dorit să aducă multă culoare și atmosferă de iarnă, iar pentru asta regizoarea videoclipului a ales locații potrivite, doar pentru a-i face pe privitori să intre pentru câteva minute în lumea copiilor:

„S-a filmat timp de trei zile, în trei locații diferite: în incinta unui centru comercial, la grădiniță și în centrul capitalei – acolo unde atmosfera de sărbători se simte cel mai bine. Pentru copii, filmările au fost o adevarată distracție, iar pentru părinți – emoții mari ca totul să iasă bine”.

Pe final, Aura ne-a spus în numele tuturor participanților, care e de fapt mesajul lor principal, dar și pentru cine este acest filmuleț:

„Această producție minunată este dedicată tuturor copiilor lumii, celor care cred că Moș Crăciun există cu adevărat și că dorințele lor pot fi împlinite dacă ajung la urechea bătrânului cu barba albă. Vrem ca prin aceste imagini haioase și prin prezența celor șase copilași dulci din videoclip să transmitem, celor care îl privesc, multă căldură, lumină, bunătate și pace, să înmuiem și cele mai haine suflete, să le facem să-și respecte semenii, să nu mai semene atâta ură în jur și să le reamintim că sărbătorile de iarnă sunt în primul rând ale copiilor!! Crăciun de poveste să aveți! Iar în 2017 să încercăm, totuși, să fim mai buni!!!

capture-20161226-134407

Foto: captură video