Muzica, poezia și mai nou... cofetăria! Iată cele trei mari pasiuni ale lui Dragoș Revenco, fiul fostei prezentatoare Jurnal TV, Aura Revenco. Despre ultima, însă am aflat de curând, băiețelul anunțând acest lucru chiar pe pagina sa de Facebook, acolo unde, de acum înainte, va posta rețetele celor mai delicioase deserturi. Surpriza cea mare este că acestea vor fi realizate chiar de Dragoș, în propria bucătărie.

Deși are doar cinci anișori, micul chef și-a propus să surprindă internauții cu dulciuri ce pot fi pregătite de toți cei care dispun de imaginație și îndemânare. Bine echipat și cu toate ingredientele la îndemână, Dragoș a filmat deja prima rețetă ce a și fost plasată imediat pe vlogul său culinar. Este vorba despre brioșe cu fulgi de ciocolată, un preparat simplu și extrem de gustos.

Vezi și: De Dragobete, fiul Aurei Revenco își exprimă iubirea față de părinți, recintând o poezie de A. Păunescu

De la mama micuțului bucătar, Aura, am aflat și alte câteva detalii despre proiectul pe care și-au propus să îl pună în aplicare, dar și de unde vine ideea acestuia:

„Toată povestea cu proiectul „Rock The Food” a apărut din joacă. Dragoș îmi cerea foarte des să-i fac aluat pentru a-l putea ulitiza pe post de plastilină. Modela din el tot felul de roboți, animăluțe, pe care le dădea la cuptor. Totodată, îi plăcea mult să asiste ori de câte ori făceam vreun desert. Tot din joacă, pentru a-i ocupa timpul cu altceva decât televizor și desene animate, i-am permis lui să facă prăjituri să vedem ce iese. Mi-au plăcut „manierele” lui de bucătar drăgălaș și dulce, așa că mi-a venit ideea să-i fac un vlog culinar”, a menționat Aura Revenco pentru Ea.md

17274162_1420422794645644_749945703_n

„Nu vom posta doar rețete, ci și momentele artistice pe care le realizează Dragoș. Mă refer aici la pasiunea lui pentru muzică și poezie. Poate părea ciudat, dar chiar îi place să învețe poezii una după alta ca să se autodepășească și să-i uimească de fiecare dată pe colegi, educatoarele de la grădiniță cu ceva nou. În fine, mi-e ușor și plăcut să investesc timp în copilul meu pentru că e în sine un „aluat” foarte bun, ușor de modelat și calitativ”, a conchis fericita mămică.

17270345_1420422791312311_714241125_n

Vezi mai jos rețeta brioșelor cu fulgi de ciocolată made by Dragoș Revenco, dar și cine s-a bucurat în final de aceste bunătăți:

Brioşe cu ciocolatăAşa cum am promis,,, Iată şi prima mea reţetă! Brioşe cu ciocolată! Uşor de gătit şi absolut delicioaseeeee!!!
La final, aflaţi şi cine s-a bucurat, poate pentru prima dată în viaţa lor, de asemenea delicii…

Posted by Rock The Food by Dragoş Revenco on 9 Martie 2017

Foto: arhivă personală, Rock The Food by Dragoş Revenco