La doar câteva zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere, Laurențiu Duță anunță o pierdere răscolitoare. Din cauza unei boli necruțătoare, solisul 3 SUD EST a pierdut-o pe cea care i-a dăruit viața.

A plecat dintre noi sotia mea, Ioana dupa o grea suferinta!

Posted by Titi Duta on 8 Mai 2017

Alături de alți membri ai familiei, Laurențiu Duță a confirmat vestea despre tragedia care a avut loc astăzi.

„Mama, pentru tine voi fi puternic. Mi-ai spus că mă vei veghea de acolo de sus. Te voi face mândră, așa cum sper că am reușit până acum. E nedrept că ai plecat …dar se pare că nu noi decidem. Te iubesc mai mult decât ai crezut și îți mulțumesc pentru tot. Am facut tot posibilul să te salvez. Suflet pur, sper ca într-o zi să ne revedem. Dumnezeu să te ocrotească după atâta suferință!” – se arată în mesajul plin de durere al artistului, care a fost extrem de apropiat de mama sa.

La multi ani, mama! La multi ani, doamnelor si domnisoarelor!

Posted by Laurentiu Duta on 8 Martie 2017

Ioana Druță, mama cântărețului, a suportat numeroase operații și tratamente în Germania, însă boala grea, de care suferea de mai mulți ani, a răpus-o ireversibil.

Laurențiu nu este unicul copil al soților Duță. Solistul mai are o soră – pe Aida, și ea interpretă. Cei doi, alături de părinți, gestionează de mulți ani activitatea unui club din Năvodari.

18301000_1523634854336336_5941443905494698917_n

Laurențiu Duță, solistul din 3 Sud Est, are o soră la fel de talentată! Vezi cum cântă (VIDEO)

Te voi iubi mereu, mama!

Posted by Aida Duta on 8 Mai 2017

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: