Într-un manual tipărit în România, care se adresează elevilor din clasa a IV-a, respectiv copiilor cu vârstele de 10 - 11 ani, se explică faptul că nu după fiecare partidă de amor se concepe un copil. E nevoie de o perioadă potrivită. Tot în carte, se explică mai multe detalii despre cum se face dagoste. Autorii nu se sfiesc să utilizeze cuvântul „penis”, care „se alungește, devine dur și se ridică”, după ce bărbatul și femeia se sărută, se mângâie și se îmbrățișează. 

capture-20170905-114353

Bloggerul Dan Andronic de exemplu, sursa care ne informează despre existența acestui manual, găsim critici față de autori. El crede că e mult prea fragedă vârsta de 10-11 ani, pentru ca un copil să afle detalii despre relațiile intime și despre cum apar copiii pe lume.

„Este revoltător ce scrie în manualul de clasa a patra la școală. Sistemul de învățământ se pare că a depășit orice limită, pentru că sunt prezentate deja pasaje în cărți, unde li se explică în detaliu ce se întâmplă în timpul actului intim”, scrie pe danandronic.net.

Dar tu ce crezi?

Distribuie articolul: