Au trecut deja 9 luni de când Drew Barrymore a devenit mămică de fată pentru a doua oară. Chiar dacă afișa, la ultimele evenimente, forme durdulii și apetisante, vedeta apare trasă ca prin inel pe ultima copertă a revistei „MORE”. Cât de bine s-a recuperat actrița după cea de-a doua naștere, aflați mai jos. 

Pentru că apare cu o imagine complet nouă, Drew Barrymore povestește, în interviul pentru revista MORE, că femeile pot orice dacă își doresc și dacă muncesc mult pentru a obține ceea ce vor.

„Sigur că nu puteți face orice în orice secundă a fiecărei zile. Matematic, acest lucru este imposibil. Dar știu precis că femeile pot face orice își doresc, dacă muncesc suficient de mult. Trebuie să meritați asta”, a declarat actrița, pentru revista citată. 

În calitate de mamă, producătoare și actriță, Drew știe mai bine ca oricine ce înseamnă să muncești din răsputeri. Cu toate acestea, vedeta nu recunoaște în ruptul capului că a fost nevoită să jertfească suficient de mult pentru a obține și familie, și carieră cinematografică, dar și carieră în industria frumuseții în același timp. 

„Acum, chiar și în zilele libere mă pot trezi cu copiii, pot merge la serviciu, mă pot întoarce acasă, pot pregăti cina și abia apoi să merg la culcare, iar acest lucru este normal! Asta e viața! Sigur că este extraordinar atunci când ești plecată în deplasare și trăiești milioane de senzații noi, dar în același timp, preț de câteva luni lipsești de acasă. Acum, acest lucru nu este despre mine. Vreau să fiu o mamă bună!”, a mai adăugat actrița. 

Amintim că în luna august a anului trecut, Drew a lansat o aromă proprie, intitulată „Sultry”, iar în luna noiembrie – alte două parfumuri – „Cherished” și „Radiant”, semnate tot de brandul său cosmetic. 

În luna februarie, actrița căsătorită acum cu Will Kopelman, va împlini 40 de ani.

Foto: ELLEN VON UNWERTH/MORE MAGAZINE

Distribuie articolul: