Cher, una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, a susținut un show în Boston, Massachusetts, unde și-a lăsat fanii cu gura căscată. Vedeta a apărut pe scenă foarte sumar îmbrăcată, fătă a mai ține cont de vârsta sa – 67 de ani!

Cantăreața susține un turneu intitulat “Dressed To Kill”, nume destul de sugestiv pentru ceea ce s-a întâmplat pe scenă. Vedeta și-a șocat admiratorii când a apărut îmbrăcată extrem de sumar, arătându-și formele decupate de-a lungul anilor de bisturiul medicilor esteticieni.

 Cher

Cher

Cher

După ce a debutat în anii ’60 în duet cu soţul ei Sonny, cunoscând succesul cu hitul “I got you babe”, Cher a îmbrăţişat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondială, cu peste 100 de milioane de albume vândute în toată lumea. Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy şi Oscar (cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul “Moonstruck”, 1988), Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale încă din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără “I Got You Babe” – cu fostul ei soţ Sonny Bono -, “If I Could Turn Back Time”, “The Shoop Shoop Song (It’s In His Kiss)” şi “Believe”.

Cher

Sursa: 1Music.ro

Foto: nydailynews.com, metro.us, imgur.com, theguardian.com

Distribuie articolul: