În curând va sărbători 40 de ani de când s-a căsătorit, însă nimic din infățișarea ei nu-i trădează vârsta înaintată pe care o are. De fapt, ea arată mult mai bine decât unele femei care au jumătate din vârsta ei. Cel mai în vârstă model din Marea Britanie încă se dezbracă în fața camerelor, deși are 62 de ani. Teoretic, Suzy Monty a ieșit la pensie, dar spune că modellingul este marea ei pasiune și încă mai colaborează cu diverse agenții, potrivit The Mirror. Acum, femeia se pregătește pentru aniversarea a 40 de ani de căsnicie de luna viitoare.

Suzy a devenit model la vârsta de 20 de ani și a avut succes. După 20 de ani, când încă era “pe val”, ea a renunțat la ședințele foto și prezentări din cauza unei probleme de sănătate. După alți 20 de ani a decis că se poate întoarce la lucru. “Am fost solicitată de o agenție care avea nevoie de un model “bunica”. Au fost dezamăgiți când au văzut că nu arăt deloc astfel”, povestește amuzată Suzy.

Suzy spune că nu are mari secrete pentru felul în care arată: “am zâmbit și am fost veselă toată viața, asta m-a ținut în formă”.