Drama romantică „The Notebook” a schimbat frumos multe destine, devenind un adevărat etalon al iubirii adevărate. Vă va convinge de acest lucru și cuplul pe care îl veți cunoaște mai jos. La aproape 6 decenii de la căsătorie, au pozat într-o ședință foto vintage, ca-n filme!

Profund inspirați de subiectul filmului regizat după nuvela lui Nicholas Sparks, doi soți din statul american Oklahoma, pe nume Clemma și Sterling Elmore au reprodus scene din filmul vieții lor, în care Regină, de 57 de ani, este iubirea.

De fapt, ședința foto este un dar pe care bunicii l-au primit de la nepoata lor. Cu ocazia aniversării, aceasta a comandat o ședință foto în stilul vintage al filmului „The Notebook”. Proiectul foto, o semnătură Mary Evelyn Photography, al fotografei Stacy Welch-Christ, i-a transferat pe soți în perioada anilor ’30-’40 ai secolului trecut. 

Automobilul, hainele și restul articolelor utilizate la ședința foto amintesc toate de ceea ce vedem în film. Odată răspândite pe Facebook, pozele au devenit virale, impesionând zeci de mii de internauți.

„Atunci când l-am cunoscut pe Sterling, ambii am înțeles că ne iubim. Este cel mai iubitor om din câți am cunoscut vreodată. Ne mărturisim iubirea nu mai puțin de 10 ori în fiecare zi, asta e ceea la ce am visat dintotdeauna”, spune Clemma.

Foto: Mary Evelyn Photography by Stacy Welch-Christ

Distribuie articolul: