Nu se întâmplă rar ca femeile sau bărbații care nu au noroc în dragoste să decidă să rămână singuri pentru totdeauna ori să-și rămână fideli doar lor. Un exemplu actual este și americanca Yasmin Eleby. Femeia de 40 de ani, originară din Houston, Texas a decis să se căsătorească cu ea însăși!

Era normal să aflăm că Yasmin a luat decizia să se căsătorească cu ea însăși după nereușita în procesul de căutare a unui iubit. Mai mult decât atât, intenționează, după căsătoria cu sine, să călătorească în Asia, într-o așa-zisă lună de miere! 

La vârsta de 38 de ani, americanca s-a despărțit de ultimul său iubit, așa că a decis că dacă la 40 de ani nu-l va întâlni pe bărbatul vieții sale, atunci va rămâne singură „cu sine”. În acești doi ani, femeia așa și n-a reușit să găsească un bărbat demn de inima sa, așa că a ținut să realizeze promisiunea făcută tot sie. 

În luna ianuarie, Yasmin Eleby a sărbătorit o „nuntă singulară”, iar la eveniment au participat prietenii și apropiații săi. Și pentru că s-a pregătit ca de nuntă, americanca și-a cumpărat și o rochie pe potrivă. Mireasa, se pare, a fost fericită să organizeze și să participe la acest eveniment. La altar, a fost dusă de mama sa. Tot acolo, o așteptau tocmai 10 domnișoare de onoare, îmbrăcate în rochii de culoare gri.

Pentru că în SUA căsătoria cu sine însuți nu este prevăzută de lege, ceremonia a avut un caracter mai degrabă spiritual.

Eram extrem de fericită că apropiații mei au venit să mă susțină. Nici măcar nu țin minte când, ultima oară, am avut parte de atâta dragoste și susținere”, a declarat Yasmin. Actualmente, femeia se pregătește de o călătorie îndelungată prin Cambodgia, Laos și Dubai. 

Foto: Facebook

Distribuie articolul: