Declarată cea mai bună voce feminină din România în 2002, deținătoare a peste 10 premii I, naționale și internaționale la diverse concursuri și festivaluri de muzică, Paula Seling a devenit, la 34 de ani, studentă la conservator. Deși a realizat în cariera sa muzicală de până acum peste 15 albume de muzică, artista, care e jurnalist de formare a decis că trebuie să se școlească serios și în domeniul care a consacrat-o. Chiar dacă recunoaște că a avut numeroase spectacole în țară, emisiuni de televiziune estivale sau alte proiecte importante, vara aceasta a fost una încărcată pentru Paula Seling. Interpreta a reușit să intre cu brio la Conservator, clasându-se pe locurile fruntașe ale listelor. Ea va fi colegă cu Cristian Faur, un al interpret român, ambii obținând medii peste nouă.

„Vă anunț că am intrat la Conservator cu media 9.84! Felicitări Cristian Faur, vom fi colegi, te invit să împărțim prima bancă. Acum pot să răspund cu bucurie la întrebarea „-Ce ai mai făcut, Paula, vara asta?” “-Ei bine, am învățat!” Mulțumesc profesorului meu Cristian Petrescu pentru grijă cu care m-a pregătit, lui Dan Pirici, pentru susținere și pentru pregătire! Sunt norocoasă că v-am cunoscut”, a scris Paula pe contul ei de Facebook. €œ

 

Cu media 9,84, Paula Seling și-a demonstrat încă o dată valoarea și a confirmat succesele de până acum, având la activ doar ceva ore particulare de pian și canto. Acum, la 34 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism, artista a decis că este timpul pentru o schimbare în viața ei. Astfel, a dat examenul la Conservator și a reușit să intre fără probleme. Admiratorii ei așteaptă deja primele rezultate ale Paulei, dar și o schimbare în repertoriul sau stilul interpretativ, odată cu studiile muzicale începute.

 

Paula Seling este cunoscută ca interpretă, personalitate TV, compozitoare, fostă realizatoare de emisiuni radio și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor, sezonul I. Pe 29 mai 2010, împreună cu partenerul ei de scenă Ovidiu Cernăuțeanu (OVI) obține locul trei în finala de la Eurovision 2010 la Oslo. În anul 2011, Paula acceptă invitația Walt Disney România și dublează pentru prima oară vocea într-un film animat, aceasta fiind Holley Viteză în filmul Mașini 2 (Cars 2).

Distribuie articolul: