Îndrăgita artistă, Andra și-a sărbătorit ieri aniversarea de 31 de ani. Interpreta e mai fericită ca oricând: are un soț iubitor și doi copilași minunați, dar și o familie care o susține în toate. Alături de ei a ales să-și sărbătorească și ziua de naștere.


Acum două zile, artista își anunța urmăritorii virtuali că se află în Budapesta, acolo unde avea să participe la concertul lui Robbie Williams. Totuși, până la începerea evenimentului, Andra a avut parte de felicitări din partea tuturor celor dragi. Au sărbătorit într-un local din regiune și au cântat împreună tradiționalul „La mulți ani”.

Citește și: A filmat un clip și a fugit în vacanță! Unde se odihnește Andra, alături de soț și cei doi copii (FOTO)

La finalul zilei, toată lumea s-a distrat de minune la concertul la care au participat mii de oameni. Se pare că acesta a fost cel mai frumos dar pentru interpretă, așa cum Robbie este unul dintre artiștii ei preferați.

Pe lângă sutele de mesaje venite din partea internauților, Andra a fost felicitată și de soțul său Cătălin. În spațiul virtual, acesta i-a dedicat un text de-a dreptul emoționant:

„Te iubesc de când te-am cunoscut, de 11 ani. Mi-a spus „Da„ acum 9 ani. Ești minunată de când te-ai născut, de 31 de ani. La mulți ani, iubita mea”, scrie Măruță.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: