Joi, 3 aprilie, Editura ARC își așteaptă micii cititori și pe părinții acestora la cel mai frumos eveniment dedicat cărții – Salonul Internațional de Carte pentru Copii de la Moldexpo. În afară de  titlurile noi din colecțiile îndrăgite, întâlnirile tradiționale cu autorii și reducerile de preț la toate cărțile, Editura ARC a pregătit pentru această ediție o ofertă specială! 

La 20 de ani de la fondare, în semn de recunoștință și respect pentru cititorii care pun preț pe educație, Editura ARC va oferi fiecărui cumpărător al său câte o carte pentru copii cadou.

salon de carte

Încă de la înființare, Editura ARC s-a remarcat pe piața românească de carte printr-o ofertă editorială bogată, rigurozitate și calitate. Sub sigla ARC au văzut lumina tiparului dicționare pentru cele mai diverse domenii, între care DEXI – cel mai amplu dictionar explicativ ilustrat al limbii române într-un singur volum, albume de artă, studii în diverse domenii, publicistică, beletristică, enciclopedii, lucrări didactice și altele. Nu în ultimul rind, Editura ARC își datorează renumele cărților pentru copii, cunoscute și apreciate de cumpărători.

Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret va fi deschis la Moldexpo, pavilionul 3, între 3 și 6 aprilie 2014.

P

Distribuie articolul: