După ce, acum două săptămâni, a adus pe lume un băiețel, Anna Lesko mărturisește fanilor săi că nu se simte complexată de felul în care a schimbat-o graviditatea, deci nu are nimic de ascuns despre felul în care arată. În seara asta, interpreta basarabeancă i-a surprins pe toți cu cea mai nouă fotografie a sa și a fiului Adam.

Întotdeauna am profitat de faptul ca mă pot îmbrăca comod și de multe ori cu haine largi pe stradă, dar asta nu înseamnă că am ceva de ascuns. Sunt suficient de sexy pe scenă, ca să mă pot îmbrăca lejer pe stradă, făra să atrag atenția asupra mea. La cererea fanilor mei virtuali, vă prezint cea mai proaspată imagine cu mine și fiul meu Adam, la 2 săptămâni după naștere!!” a spus Anna Lesko.

Amintim că Anna Lesko a născut un băiețel acum două săptămâni. Potrivit presei române, micuţul Adam a cântărit, la naştere, 3300 de kilograme şi a măsurat 52 de centimetri lungime.

Imediat după naștere, interpreta basarabeancă a mai spus că vrea să joace rolul unei mame impecabile, de aceea, a alăptat copilul din prima clipă. Anna a mărturisit încă din primele zile că băiețelul se simte bine și că este, deocamdată, foarte cuminte.

Sursă foto: Facebook.com

Distribuie articolul: