Branka și-a realizat cel mai mare vis al său: a fost însoțită la altar de idolul ei, Bon Jovi. Data de 12 octombrie a fost chiar cea mai frumoasă zi din viața tinerei australiene: atunci s-a căsătorit cu Gonzalo, iubirea vieții ei, în prezența celui de-al doilea bărbat din visurile ei, cântărețul Bon Jovi, scrie Sydney Daily Telegraph, citat de Agerpres.

 

Totul a început când Branka a avut ideea să îl invite pe Bon Jovi la nuntă. Într-un mesaj apărut într-un ziar local, ea și-a împărtășit visul și apoi a creat o pagină Facebook intitulată: ‘Bon Jovi, vrei să mă însoțești la altar?’

Cântărețului i-a plăcut această idee și i-a făcut o mare surpriză tinerei: i-a trimis o limuzină la hotelul la care stătea, în Las Vegas. Branka a fost dusă la una din faimoasele ‘wedding chapels’ din oraș, dar nu la oricare, ci la cea la care s-a căsătorit idolul ei acum câțiva ani. La intrare a fost întâmpinată de cântăreț, care a condus-o la altar.
“Felicitări! Vă urez, ție și lui Gonzalo, o viață plină de bucurii, dragoste și amintiri frumoase împreună și asta pentru toată viața!”, a scris apoi Bon Jovi pe Twitter.

“M-a dus la altar, a vrut să mă lase lângă logodnicul meu, dar nu voiam să plece. Nu am plâns pentru că nu am vrut să îmi stric machiajul și să arăt urât”, a mărturisit Branka în Sydney Daily Telegraph.

www1.agerpres.ro

Foto: realitatea.net

 

Distribuie articolul: