„De unde să ştiu eu că puţoiul ăla este primarul Chişinăului”, așa s-a exprimat renumitul actor român Florin Piersic, vizavi de primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă. Actorul a declarat că nu-l cunoştea pe edil până la un spectacol după care primarul s-a apropiat de el și i-a dăruit piersici și flori. Vezi ce urare deocheată i-a spus Piersic primarului Chirtoacă.

Proaspătul cetăţean al Republicii Moldova, Florin Piersic, a fost invitatul special al emisiunii Ţara lui Dogaru de la PublikaTV. „În momentul în care eu m-am prezentat a venit primarul Chişinăului. Eu de unde să ştiu mă că puţoiu ăla e primar de Chişinău. Un puşti, un drăguţ cu un coş plin cu piersici şi un buchet de flori”, a declarat actorul român.

 

Precizăm că în Dicţionarului Explicativ al limbii române, expresia „puţoi” semnifică, în unele regiuni ale României, băietan sau flăcău.

Florin Piersic este un celebru actor de teatru și film din România. Anul trecut, la un spectacol de-al său de la Chișinău, actorul i-a cerut unui lider politic de la noi cetățenia Repubicii Moldova. După ce a trecut toate procedurile de rigoare, actorul a primit deja confirmarea că este și moldovean.

Distribuie articolul: