Personajele principale din celebrul film de dragoste „Titanic” nu au avut niciodată o relație de iubire! Despre acest lucru, Kate Winslet (cea care a jucat rolul îndrăgostitei Rose) a dezvăluit într-un interviu incitant, acordat revistei Marie Claire UK. Ce a fost între cei doi de-a lungul anilor și mai ales după participarea la filmările celebrei producții, vedeți mai jos. 

Iubirea care se înfiripase între cele două personaje centrale din film ar fi trezit oricui dubii că Jack și Rose nu se iubesc și în realitate. Sentimentele dintre cele două personaje păreau a fi atât de realiste, încât părea incredibil ca cei doi să nu se fi iubit după filmări!

Se pare că între actorii care s-au filmat în 1997 pentru „Titanic” și în 2008 pentru „Revolutionary Road” au fost întotdeauna aproape, ca și prieteni, dar nu s-au iubit niciodată. 

Cred că motivul pentru care prietenia noastră încă mai funcționează este că nu a existat niciodată nimic romantic”, mărturisește Winslet, în interviul pentru redacția Marie Claire UK.

În continuarea acestui gând, frumoasa actriță a adăugat: „E foarte dezamăgitor pentru oameni să audă acest lucru, pentru că într-o telenovelă cu Kate şi Leo, ne-am fi îndrăgostit la prima vedere şi am fi avut numeroase momentele romantice, dar asta nu s-a întâmplat, de fapt, niciodată. El m-a privit mereu ca pe unul dintre băieţii lui, iar eu n-am fost niciodată o fată feminină.

Vedeta nominalizată la Oscar în 2009, pentru cea mai bună actriță în rol principal mai mărturisește: „Ne-am sprijit unul pe celălalt în timpul filmărilor, pentru că eram foarte tineri amândoi şi munceam ore în şir”, întărind ideea că Rose și Jack, în viața reală, au fost dintotdeauna doar prieteni foarte buni. 

Să nu uităm și de faptul că anume DiCaprio a fost cel care a condus-o pe Kate spre altar, acolo unde actrița urma să se cunune cu Ned Rocknroll, în 2012!

La începutul lunii noiembrie, DiCaprio va împlini 40 de ani, în timp ce partenera sa de platou va împlini onorabila vârstă la începutul lunii octombrie a anului viitor. 

Foto: thewire.commannythemovieguy.com

Distribuie articolul: