Anul 2013 fost un an tumultos pentru Kylie Minogue. Artista s-a despărțit de iubitul ei, Andres Valencoso, și-a schimbat echipa managerială, a renunțat la asistentul ei personal cu care colabora de peste un deceniu și a devenit membru în juriul emisiunii-concurs „The Voice” din Marea Britanie, potrivit Daily Mail, citat de Mediafax.

Chiar dacă a crezut la un moment dat că Andres Valencoso era “alesul” ei, cântăreaţa a mărturisit că s-a întrebat de câteva ori dacă este făcută pentru căsătorie şi pentru a avea copii. În cele din urmă, ea a spus că s-a împăcat cu faptul că s-ar putea să nu devină mamă niciodată.

Totodată, cântăreaţa australiană a declarat, pentru Daily Mail, că a petrecut pentru prima dată Revelionul de una singură. “Nu mai făcusem niciodată aşa ceva. Am simţit că nu voiam să merg nicăieri. Chiar nu voiam să merg la o petrecere doar pentru că aşa se presupune că ar fi trebuit să fac. Abia aşteptam ca nimeni să nu mă mai deranjeze în seara de Revelion şi să pot să mă concentrez”, a spus interpreta.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian “Neighbours”. După succesul primelor două single-uri, “Locomotion” – care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni – şi “I Should Be So Lucky” – care a impus-o în topurile din lumea întreaga – Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii.

 

Distribuie articolul: