După ce, de curând, Kim Kardashian, care a devenit mamă pentru a treia oară cu ajutorul unei femei purtătoare și stârnit controverse cu numele ales pentru bebelușul său, același lucru s-a întâmplat și în cazul mezinei familiei Kardashian-Jenner, Kylie. Bruneta a devenit pentru prima dată mamă pe 1 februarie, născând o fetiță minunată care a adus mare bucurie în familie, dar și în viața proapătului tătic, rapperul Travis Scott.


Citește și: Kim Kardashian și Kanye West, părinți pentru a treia oară! „Suntem fericiţi să anunţăm venirea pe lume a frumoasei noastre fetiţe”

Kylie și-a ascuns sarcina timp de 9 luni și a născut în mare secret. Vedeta de peste ocean a publicat în acest zile și prima fotografie cu micuța sa, dar și numele acesteia. Și dacă sora sa mai mare și-a bozat cel de-al treilea copil după orașul în care soțul său a copilărit, Chicago, mezina și-a numit fiica în același stil ciudat. Stormi Webster o cheamă pe micuță, un nume ce, în traducere, înseamnă o mică furtună.

Публикация от Kylie (@kyliejenner)

Kylie a făcut anunțul pe Instagram, iar numele bebelușului a strânit o serie de glume printre fani care au fost răutăcioși în comentarii. De altfel, astea nu sunt singurele nume ciudate din familie. Kim și-a botezat prima fiică North West, asocierea cu numele de familie nefiind cea mai fericită alegere, iar pe băiețele său, Saint. Reign este fiul lui Kourtney. Fanii au făcut repede asocieri haioase, spunând că numele lor combinate seamănă cu un raport meteorologic despre o furtună în nordul orașului Chicago.

Foto: Instagram.com