La fel ca și în cazul Deliei Matache , vacanțele Kseniey Sobchak par să aibă loc de câteva ori pe sezon. De data asta, redactorul de modă și-a luat soțul, câteva cupluri de prieteni și s-a îndreptat cu ei în Maldive.

Vedeta de televiziune petrece deja de câteva zile pe una dintre insulele Maldive alături de partenerul său, câteva prietene și soții acestora. Sobchak s-a oprit încă din start la un hotel eco din cadrul stațiunii Soneva Fushi Resort, situată pe o insulă care amintește mai mult de o zonă de deșert.

Фотообои “счастье”!!! Wearing @natayakim swimwear ❤️❤️❤️ #sonevafushi #yogaslimteam

A photo posted by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

Stațiunea este dotată cu vile de lux, reședințe private și un superb recif de corali. Zona oferă distracții pentru toate vârstele și interesele, iar cei care preferă modul activ de viață pot savura nu doar delicii culinare, ci și filme, curse de ciclism, vinuri alese și suficiente locuri inedite pentru a lua masa.

Помимо каждодневной практики ,очень важно правильно питаться. Концепт экоотеля #sonevafushi в том,что здесь только органические продукты,тщательно отобранные и в основном здесь же и выращенные. Еда здесь действительно потрясающая. Если бы еще не предательски подмигивающая нам “комната мороженого”,куда в любое время дня и ночи можно прийти и бесплатно обьесться вкуснейшим домашним мороженым в количестве 29 сортов,было бы совсем хорошо:)))) #yogaslimteam под угрозой :)))

A photo posted by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

În Soneva Fushi, Kseniya a renunțat la ținutele mega stilate, luând cu sine în special outfit-uri sport. În Maldive, vedeta continuă să ducă un mod activ de viață și să se alimenteze la fel de sănătos. E pur și simplu înnebunită de mâncarea exotică de acolo:

„Afară de antrenamentele zilnice, e foarte important să te alimentezi sănătos. Conceptul hotelului eco se rezumă la aceea că folosește doar produse organce, crescute tot aici. Mâncarea e cu adevărat fenomenală. De n-ar fi fost doar odaia cu înghețată, în care poți veni și savura gratuit până la 29 de tipuri diferite! Yoga mea e pusă în pericol”, glumește Sobchak.

После тренировки. Все в розочках:))) #yogaslimteam

A photo posted by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: