Se întâmplă frecvent ca vedeta TV Kseniya Sobchak să adreseze critici dure posturilor de televiziune rusești. De această dată însă, feedback-ul acesteia să se referă la viața privată a jurnalistei. Aceasta se declară extrem de nenumulțumită că imagini video cu fiul său au ajuns să fie difuzate în cadrul emisiunii „Ты не поверишь!”, de la postul de televiziune HTB.

„Am privit astăzi reportajul difuzat de postul HTB, despre odihna familiei mele, construit din poze virtuale și o înregistrare video cu Platon, realizată de către cineva dintre pasageri, în timpul unuia din zboruri. Mi-e interesant: ce fel de om trebie să fii, ca să filmezi, îndelung și mințios, pe sub mâneză, un copil străin? Omul stătea în clasa business… Aveam impresia că HTB nu duce lipsă de bani” – se arată în mesajul plin de indignare, al vedetei.

Посмотрела сегодня сюжет на канале НТВ об отдыхе моей семьи,построенный на фото из наших соцсетей и видео с Платоном,который сделал кто-то из пассажиров во время одного из перелетов. Вот каким ,интересно ,надо быть человеком,чтобы долго и тщательно,исподтишка, снимать чужого ребенка?:((( И ведь человек в бизнесклассе сидел,вроде в деньгах НТВ не так нуждался..:(

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

Reportajul cu pricina a fost difuzat duminică, pe 27 august, fiind intitulat „Sobchak și Vitorgan și-au petrecut concediul împreună cu fiul, în ospeție la părinți”.

În imaginile video apar nu doar părinții actorului Maksim Vitorgan, care dețin o vilă la Jurmala, ci și fiul său – Platon, care și-a însoțit părinții în această călătorie la bunici.

În ciuda insistenței Kseniei, reportajul nu a fost scos de pe website-ul televiziunii. Acesta poate fi văzut în continuare accesând ACEST LINK.

vitorgan

Foto: captură video, Instagram