Deși este căsătorită, activista rusă Kseniya Sobchak ezită de fiecare dată să vorbească despre maternitate, care, în opinia sa, este un risc. Soțul său, Maksim Virorgan, are doi copii din căsătoria anterioară, în timp ce Kseniya nu intenționează să devină mamă prea curând. Despre viața sa personală, dar și despre succesul său profesional, vedeta a mărturisit în cadrul unei lecții publice din cadrul proiectului „Snob. Dialogy”.

În ciuda tuturor zvonurilor despre sarcina Kseniyei, activista mărturisește că nu planifică să aducă pe lume copii prea curând. „Nu planific să nasc copii! Mă întrebați la ce sunt gata să renunț de dragul unui copil? Ar fi mai bine să mă întrebați ce intenționez să fac atunci când voi zbura pe Marte. Îmi convine viața mea și dacă voi vrea să schimb ceva în ea, mă voi gândi la copii. Un copil cu siguranță că îmi va schimba viața spre bine sau spre rău. De ce să risc?”, a declarat Sobchak, în cadrul lecției.

foto: chto-proishodit.ru

foto: chto-proishodit.ru

Redactorul de modă și-a dezvăluit și secretele succesului legat de afaceri, managementul timpului și perspectivele de dezvoltare.

„În lumea modernă, cel mai important detaliu este viteza, accesul la informație, capacitatea de a reacționa la timp. Eu mă ocup de multe activități: radio, modă, un business legat de restaurante, teatru. În opinia mea, doar folosirea time-managementului este cel mai important ingredient al succesului. Timpul meu se împarte de dimineața devreme și până seara târziu, fără pauză de prânz. Scriu majoritatea textelor în timpul nopții, pentru că pe parcursul zilei pur și simplu nu am timp. Dar acest regim nu este confortabil pentru toți. Îți ucide sistemul nervos mai ales dacă nu ai pregătire”, spune Sobchak.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Vedeta le îndeamnă pe femei să-și dedice mai mult timp pentru ele însele. „Niciodată nu avem timp pentru sine și nu-l vom avea niciodată, dacă nu-l vom organiza. Între 9 și 10 dimineața, este important să faci sport. La această oră, nu trebuie să a planificat nimic altceva”, recunoaște activista.

foto: Instagram

foto: Instagram

În ceea ce privește afacerile sale, Kseniya a dezvăluit. „De când am un business al meu, am ajuns la concluzia că cele mai bune salarii nu sunt legate de eficiența muncii. Oamenii nu lucrează mai bune, dacă pretind la salarii mai mari. Există oameni care vor să muncească și muncesc, dar există și oameni care nu pot fi mișcați din loc, indiferent de salariul lor mare”, spune femeia de afaceri.

foto: Instagram

foto: Instagram

Pentru că știe totul despre revistele de modă, Kseniya Sobchak afirmă: „Sunt sigură că formatul tradițional al revisteor va dispărea. Poți vedea totul deja și pe internet. Imaginile cu poșete și rujuri nu mai surprind pe nimeni. Revista printată nu poate concura cu internetul.”

Distribuie articolul: