Imediat după ce a plecat într-o călătorie în Spania cu actualul său soț, activista și redactorul de modă Kseniya Sobchak a mers la o clinică de înfrumusețare, acolo unde s-a lăsat pe mâna nutriționiștilor. Nu în zadar, la câteva zile după de a plecat, aceasta afișa pe Instagram, fotografii extrem de sexy, cu noile forme. Nu suferea de celulită nici în trecut, însă acum a reușit să-și modeleze zonele care o interesau!

Pentru a-și modela formele dorite, Kseniya Sobhak a ales una din cele mai scumpe clinici din Spania: „Sha”. Pentru o zi de aflare la această clinică, inclusiv pentru proceduri, aceasta scoate zilnic din buzunar peste 900 de dolari.

„Este foarte dificil să slăbești atunci când chiar suferi de multe kilograme în plus. Timp de o săptămână, cât am fost hrănită ca o pasăre, am slăbit doar cu două kilograme și asta indiferent de antrenamente, escaladare de munți sau ore de yoga. Organismul nostru suferă de moarte pentru fiecare gram al său. Aici, e foarte frumos și gustos să slăbești. La spitale, slăbirea este suicidală, însă aici – un lux sălbatic”, comunică vedeta, pe Instagram.

Se pare că Sobchak a rămas, totuși, mulțumită de formele pe care le posedă acum, pentru că pozează mai des în costume de baie decât îmbrăcată. Se laudă cu un abdomen plat, o talie subțire și a atins aceste rezultate în doar câteva zile.

Distribuie articolul: