Aşteptarea a luat sfârşit pentru vedeta de televiziune Kseniya Sobchak şi actorul rus Maksim Vitorgan. Cei doi au devenit în premieră părinți în această noapte, iar starea mamei şi a bebeluşului este foarte bună.

În noaptea spre vineri, Kseniya a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Naşterea a avut loc la o clinică privată dintr-o suburbie a Moscovei – Lapino, pentru care părinții au achitat aproape 1 mln de ruble ruseşti. Tot acolo au venit pe lume mulți alți urmaşi ai celebrităților din Rusia.

„18.11.16 devine cea mai fericită zi, sunt mama unui băiețel minunat”, a comunicat Kseniya, într-o postare făcută publică pe Instagram.

Și Maksim a confirmat că vedeta este deja mama unui fiu:

Tânăra familie va sta prima perioadă acasă la mama Ksenyei – Ludmila Narusova, care deține o locuință cu 3 nivele într-un sătuc de lângă Moscova, la câteva minute distanță de clinică. Apoi, se va muta la apartamentul din Moscova, pe care Sobchak şi Vitorgan şi l-au cumpărat anul trecut.

Cu câteva zile înainte să devină mamă, Kseniya a participat la o şedință foto şi un interviu pentru publicația rusă Tatler. Vedeta susține că este primul editor de modă care acceptă să ajungă pe coperta unei alte reviste.

Va cere ajutorul unei bone! Kseniya Sobchak a oferit primul interviu despre sarcină

În interviul oferit, Sobchak aminteşte că a fost dintotdeauna tachinată pentru faptul că nu are copii şi că îi va dărui copilului o educație aleasă: se va strădui să nu-l certe și să-și rețină emoțiile de față cu el.

Foto: Tatler/Danil Golovkin, Instagram

Distribuie articolul: