Prezentatoarea TV și mondena rusă Ksenia Sobchak, în vârstă de 32 de ani, își schimbă locul d emuncă. Recent jurnalista a devenit redactorul-șef al cunoscutei reviste franceze L’Officiel, în versiunea sa rusă. Celebra publicație a fost condusă mai mulți ani de expertul în modă Evelina Khromtchenko.

Zvonurile că Ksenia Sobchak va deveni redactor-șef al L’Officiel s-a confirmat. Recent s-a aflat că jurnalul pentru femei va fi produs de Editura ARTCOM Media, care mai produce reviste precum Port, Numero și SNC, și care, apropo, este condus de prezentatoarea de televiziune sus-numită.

sobchakSite-urile mondene din Rusia anunță că publicația se va schimba complet în format și imagine. Apropo, ieri, pe blog-ul său oficial, Ksenia a publicat o fotografie, declarând că a realizat o ședință foto pentru „o revistă”.

Apropo, Sobchak va fi primul redactorul-șef al ediției ruse L’Officiel, după o pauză în care publicația nu a fost produsă. În ciuda popularității acestei publicații în alte țări, în Rusia ea a avut o poveste editorială mai dificilă. Începând cu anul 1997, L’Officiel, condus Evelina Khromtchenko, apare cu o serie de „șentințe de modă”. Cu toate acestea, 13 ani mai târziu, editorul Eugene Zmievets a concediat-o pe expertul în modă, înlocuind-o cu designerul Maria Neva, care la acel moment era soția lui.

Distribuie articolul: