Printre grijile legate de dansul mirilor, meniul nunții și alte aspecte ale organizării, vedeta TV nu a putut omite petrecerea burlăcițelor.

În curând, prezentatoarea TV Ksenia Borodina, se va căsători cu iubitul ei, omul de afaceri Kurban Omarov. Nunta celor doi a fost planificată pentru luna septembrie, însă Ksenia a schimbat data petrecereii pentru luna iulie. Motivele exacte nu sunt cunoscute. Presupusa sarcină a Kseniei, care ar putea fi o cauză de schimbare a datei, nu este confirmată, prezentatoarea motivând prin faptul că își dorește o nuntă frumoasă, fără incidente legate de ploile tomnatice.

Printre grijile legate de dansul mirilor, meniul nunții și alte aspecte ale organizării, vedeta TV nu a putut omite petrecerea burlăcițelor, la care a fost invitată și fosta colegă de platou, Aliona Vodonaeva. Aceasta din urmă a publicat poze de la petrecere pe profilul său de Instagram.

 

Serbarea sfârșitului vieții de burlăcie, Ksenia a hotărât să o înceapă prin a-și răsfăța prietenele la un salon SPA. Petrecerea a continuat la un Karaoke.

Fetele au purtat maiouri albe cu inscripții haioase despre tinerii însurăței, iar pe cap – voaluri pentru mirese. Nici Marusea, fiica Kseniei, nu a rămas în urma prietenelor mamei sale.

SURSA

Distribuie articolul: