Toți copiii sunt nespus de frumoși, însă această mică rusoaică a reușit să-și valorifice la timp potențialul! Kristina Pimenova are doar nouă ani, însă până la această vârstă a reușit să acumuleze o experiență de nedescris în lumea modellingului. Cum arată cocheta de nouă ani, dar și succese a reușit să obțină, vedeți mai jos.

S-a născut în 2005, la Paris, iar la vârsta de un an a venit la Moscova, împreună cu familia sa. Tatăl fetiței este un cunoscut fotbalist rus – Ruslan Pimenov.

Kristina a fost desemnată în mai multe rânduri drept cea mai frumoasă fetiță din lume, iar mama sa – Glikeria Pimenko, un model celebru din Rusia, a reușit ca în decurs de cinci ani să facă din această fetiță una dintre cele mai cunoscute modele pentru juniori.

Potrivit presei ruse, cariera de succes a fetei a început la vârsta de trei ani. În noiembrie 2009, mama fetiței a fostografiat-o și a trimis pozele agenției de modelling „President kids”.

Așa s-a făcut, că buclele aurii, ochii albaștri ca cerul și trăsăturile frumoase ale feței au ajutat-o pe Kristina să sporească o reacție de nedescris în rândul experților! Imediat după ce au primit fotografiile, cei de la agenție au și invitat-o pe fată la primele probe.

Timp de doi ani, Kristina a reușit să obțină atâtea succese, cât nu le sunt date modelelor adulte o viață întreagă. S-a filmat în peste 15 spoturi publicitare, promovând branduri celebre precum Prada, Burberry sau Silvian Heach.

La cinci ani, fata a fost desemnată nu doar în calitate de cel mai frumos copil al secolului XXI, ci și drept cel mai solicitat copil din lumea modellingului. Peste 15 reviste celebre de modă au reușit să tipărească pe coperte chipul angelic al Kristinei Pimenova. 

Totodată, a defilat pentru Monnalisa show și a colaborat cu o serie întreagă de branduri celebre de mărfuri pentru copii și chiiar a devenit imaginea „Kinder Rusia”.

Fata adoră să călătorească în toată lumea, unde este mereu vedeta prezentărilor de modă, iar în timpul liber se joacă alături de familia și de prietenii săi. În afară de rusă, Kristina vorbește fluent și italiana.

Acum, o singură fotografie de-a Kristinei poate costa cel puțin 5000 de dolari. 

Pe Facebook, Kristina este urmărită deja de peste 1,7 milioane de internauți!

Foto: Facebook

Distribuie articolul: