Știm că îți plac surprizele! Anul acesta Crăciunul începe cu Iuliana Beregoi, la cel mai mare Party de Crăciun: Dor de Voi Xmas Party!

Ia-ți familia și prietenii și vino să trăiești clipe magice alături de Iuliana și gașca Mixton Music la cel mai important eveniment al Generației Z, Dor de Voi Xmas Party.

Distracție, spectacol, invitați speciali și multe surprize, totul pentru voi!

Concertul va fi urmat de un Meet & Greet pentru fanii care și-au achiziționat SUPLIMENT. Vor avea șansa să obțină un poster cu autograf și să se fotografieze cu Iuliana.

Accesul la concert (pentru persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani) este permis numai cu prezentarea unei dovezi din cele enumerate mai jos:

– certificatul de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore;
– rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;
– certificat care confirmă că persoana a fost testată pozitiv la coronavirus cu cel mult 180 de zile în urmă sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației.
– unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un act de identitate pentru confirmare.

Save the date, să nu ratezi cel mai tare party:

Când: 05 decembrie

Locație: Palatul Național „Nicolae Sulac”

Bilete găsești AICI. Grăbește-te!

Distribuie articolul: