Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinții unei fetițe sănătoase. Aceasta a venit pe lume cu ajutorul unei mame purtătoare.

Cuplul mai are doi copilaşi, unul de 4 ani, pe nume North și unul de 2 anişori, pe nume Saint. Nașterea lui Saint i-a cauzat probleme lui Kim Kardashian, iar medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată. Astfel, cuplul a decis să mai aibă încă un copil cu ajutorulu unei mame surogat.

Kim Kardashian a făcut marele anunţ pe site-ul ei şi a menţionat că North și Saint sunt extrem de entuziasmați de nașterea surioarei lor.

“Kanye şi cu mine suntem fericiţi să anunţăm venirea pe lume a sănătoasei şi frumoasei noastre fetiţe. Suntem extrem de recunoscători mamei surogat care a făcut să ni se realizeze visul, oferindu-ne cel mai mare dar pe care cineva îl poate primi. Le mulţumim şi minunaţilor doctori şi asistente pentru îngrijirea lor specială. North şi Saint sunt nerăbdători să îşi întâmpine surioara. Cu dragoste, Kim Kardashian West”, a scris Kim Kardashian pe site-ul ei.

Vezi și: Kim Kardashian a pozat nud pentru a-și promova noua afacere. Vedeta a revenit la silueta de altădată (Foto)