După nașterea fiicei ei, „admiratorii” lui Kim Kardashian o critică zilnic pentru excesul de kilograme pe care l-a acumulat după sarcină. Acum vedeta TV este suspectată că ar fi făcut o programare la cosmetician fetiței sale de cinci luni pentru o corecție de sprâncene. Să fie oare adevărat?

Vedeta TV reality-show Kim Kardashian poate să nu facă nimic și tot este în gura presei. Fotografiile pe care le publică aproape zilnic cu fetița sa stârnesc discuții aprinse. Recentele poze cu fiica celebrității sugerează că sprancenele copilului sunt suspect de curate, lucru pentru care discuțiile au început să se aprindă. Ca răspuns, Kim a decis să facă o glumă, pentru a-și calma fanii:

 Fiica lui Kim

“Mă întreb dacă oamenii chiar cred că am pensat sprâncenele fiicei mele de cinci luni? Haideți, mai așteptați, cel puțin până când ea va avea vreo doi ani și jumătate” – a scris pe contul său de Twitter Kim.

 Kim Kardashian

După care, vedeta a adăugat că sprancene bebelușei sunt într-adevăr incredibil de frumoase de la natură. Mama fetiței, însă, are nevoie cu regularitate de o vizită la cosmetolog corecția sprâncenelor. Vedeți și o poză anterioară cu micuța de cinci lui a vedetei.

Fetita lui Kim

Sursa/Foto: Woman.ru

Distribuie articolul: