În sfârşit s-a produs evenimentul despre care presa americană de bulevard a scris aproape 8 luni de zile. Kim Kardashian a născut cu 5 săptămâni mai devreme de termenul dat de medici, iar fetiţa ei şi al rapperului Kanye West este perfect sănătoasă, scrie USMagazine. Vedeta de reality show-uri, Kim Kardashian era programată să nască pe 11 iulie, în aceeaşi zi cu prinţesa Kate Middletone. Evenimentul însă s-a produs ieri din cauza stării de sănătate în care se afla Kim la acel moment. „Fetiţa s-a născut cu 5 săptămâni mai devreme, dar este perfect sănătoasă”, afirmă medicii de la clinica Cedar-Sinai pentru radaronline.com

Iubitul ei Kanye West şi-a anulat toate concertele şi a fost alături de mămica Kim. Întrebat despre senzaţiile pe care le simte ca proaspăt tătic, acesta a declarat: „Simt o necesitatea sporită de a-i oferi protecţie. Dar nu vreau să ofer mai multe detalii. Este copilul meu, nu copilul Americii”

Kim Kardashian a născut la Cedars-Sinai, clinica unde au fost internate şi alte celebrităţi precum: Britney Spears, Victoria Beckham şi Jessica Simpson. Naşterea s-a ridicat la suma de 1 milion de dolari.

Kim Kardashian este o persoană de notorietate din Statele Unite, și în același timp, una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat al lui O. J. Simpson, Robert Kardashian. Celebritatea lui Kardashian este atribuită prieteniei foarte strânse cu Paris Hilton.

Distribuie articolul: