Kim Kardashian a ajuns la un gest disperat în a șasea lună de sarcină. Miilor de acuzații că este prea slabă pentru o femeie însărcinată, vedeta nu a avut nimic altceva de făcut, decât să se arate dezgolită pe Facebook. 

Ne-am obișnuit să o vedem pe Kim Kardashian dezbrăcată pentru a pune pe jar fanii în pictoriale sau pe rețelele de socializare. Cea mai recentă apariție fără mic de haine a fost făcută de Kim, în semn de protest.

11825619_10155990778485613_6611711776892017181_n

„Mai întâi oamenii spun că sunt prea slabă și sigur mă prefac. Acum spun că sunt prea grasă și că sigur mă prefac. Într-unele zile sunt fotografiată înainte de a mânca și arăt mai slabă, în alte zile tocmai am mâncat și arăt mai grasă. Totul face parte din proces. Cred că mă știți cu toții suficient de bine încât să știți că v-aș arăta procesul dacă aș folosi o mamă surogat. Corpul fiecăruia este diferit, fiecare sarcină este foarte diferită! Am învățat să îmi iubesc corpul în orice stadiu! Voi fi și mai mare și acest lucru este, de asemenea, frumos! Sunt binecuvântată ca măcar să fiu însărcinată și cu atât mai norocoasă să nu am preeclampsie din câte știu eu, așa că nu am probleme cu umflarea în acest moment! Se spune că corpul tău poartă un băiat în mod diferit față de cum poartă o fetiță! Oricare ar fi cazul, îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru acest miracol și indiferent ce zvonuri sau comentarii faceți la adresa mea, de această dată, nu mă afectează deloc!” a fost mesajul însoțit de fotografie. 

De această dată nu o putem acuza pe Kim pentru gestul făcut, ci doar să o admirăm pentru curaj.

Distribuie articolul: