Macaulay Culkin, actorul ca l-a jucat pe Kevin din “Singură acasă” deja de câţiva ani buni este dependent de droguri. Iar în urmă cu 6 luni, un prieten al actorului susţinea că dacă acesta nu va merge la dezintoxicare, în şase luni o să moară.După ce tabloidele britanice au publicat fotografiile cu starea gravă a tânărului, se pare că acesta a început lupta cu dependenţa de heroină.

În toamna lui 2012, Macaulay Culkin şoca opinia publică fiind fotografiat într-o stare deplorabilă, extrem de slăbit şi cu o privire pierdută.

Culkin, în toamna anului 2012 

Culkin a început să joace în filme de la 8 ani şi la începutul anilor 90 devenise cel mai bine plătit copil de la Hollywood.

Tabloidele britanice nu îi mai dădeau mult de trăit, starea sa fiind pusă pe seama dependenţei severe de droguri, însă situaţia actorului din “Singur Acasă” pare să se fi îmbunătăţit considerabil în ultimele luni. Se pare că acesta a început totuşi să se lupte cu dependent de heroină pe care o are de mai mulţi ani.

Astăzi, presa internaţională publică imagini cu actorul în care acesta arată mult mai bine şi pare că a revenit pe drumul cel bun. Acesta s-a îngrăşat considerabil faţă de ultima apariţie şi pare mult mai îngrijit, semn că a început lupta cu dependenţa sa.

Culkin, 2013

Culkin, 2013

Distribuie articolul: