A rupt o relație de mai mulți ani cu interpretul Keo, iar acum declară că este fericită în brațele unui alt bărbat. Vorbim despre Andreea Bălan – ex-solista din trupa ANDRE, care și-a găsit un nou iubit în timpul escapadelor sale la New York. Michael are intenții serioase, după cum afirmă chiar interpreta. Să urmeze o nuntă?

Conform propriilor spuse, cântăreața l-a întâlnit prin verișoara ei pe americanul Michael, cu care se iubește deja de două-trei luni. Andreea Marin a dat de înțeles că nunta va avea loc anul viitor, dar nu în Republica Moldova. „Sunt foarte, foarte fericită. Daca totul va fi bine, va urma și o cerere în căsătorie, cu siguranță”, a spus Andreea Balan, pentru un post tv.

Anterior, Andreea mărturisea și despre motivul pentru care s-a despărțit de interpretul Keo, după o relație de mai mulți ani. „În ultima perioadă, într-adevăr ne-am răcit, pentru că am început să avem dorințe diferite. Eu, cel puțin, am început să-mi doresc niște lucruri de la viață: m-am maturizat și am atins, practic, în carieră, lucrurile pe care mi le-am dorit. Dar mi-am dorit să trec și la următorul nivel în viața personală, respectiv – să-mi întemeiez o familie. El, momentan, probabil nu-și dorește acest lucru și mi-a spus lucrul ăsta.

De atunci, nu mai suntem pe aceeași lungime de undă și am hotărât să luăm o pauză ca să ne limpezim mințile. Eu n-am venit cu intenția asta după 5 ani de relație. Am venit după 7 ani, pentru că intrasem în anul al nouălea de relație. Cred că am venit decent cu această discuție. Am zis: încotro? ce facem? și, momentan, el nu-și dorește lucrul ăsta. El era fericit așa, dar eu i-am zis că trebuie să facem ceva, cumva: ori trecem la următorul nivel, ori ne despărțim. Eu nu cred în căsătoriile după 10 ani de relație. Atunci, devine o situație penibilă. Așa cum mergem la grădiniță sau la școală la o vârstă, trebuie și alte lucruri să faci la un anumit timp, iar când timpul acela a trecut, poți să faci orice după asta, pentru că nu mai are nicio valoare. Nu mai contează. Sentimentele se duc. Toate lucrurile firești din viață trebuie să se întâmple la un anumit moment”, a spus Andreea, pentru A1.

Vara trecută, Andreea a zburat la New York, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere cu cei mai buni prieteni. După revenirea acasă, cântăreața s-a lăudat cu un nou prieten american pe nume Michael, alături de care ar fi fericită. Totuși, de când a dezvăluit că e din nou îndrăgostită, Keo, se pare, a conștientizat ce a pierdut și a făcut exact ceea ce nu trebuia, pentru că nu se mai dorea.

„Keo a încercat să se împace cu mine, dar eu l-am refuzat și atunci s-a dus la back-up. A venit cu inelul, dar a venit prea târziu. I-am spus să-l ia și să îl ducă dincolo. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit şi să-şi găsească liniştea pe care aparent eu nu i-o ofeream în ultimul an”, afirma artista, la Antena Stars, acum câteva luni.

Foto: Libertatea, Facebook, devoratormonden.ro

Distribuie articolul: