„Listen My Dear” se numește noua realizare a interpretei Katy Rain, iar texul piesei îi aparține chiar interpretei, în colaborare cu Nicoleta Gavriliță. Este prima melodie a artistei după perioada de pauză de maternitate pe care și-a luat-o în toamna lui 2013. Aflăm detalii despre piesă și ascultăm melodia imediat.

Muzica pentru „Listen My Dear” îi aparține producătorului interpretei, Andrei Tostogan, iar mix-ul și masterul piesei este realizat de Dan Andrei Deaconescu. Referitor la alegerea melodiei, Katy declară că a fost foarte specială. „Nu a fost o decizie… a fost o transpunere a sufletului meu în această piesă. Este prima piesă la producția căreia am participat din primele clipe”, a declarat Katy pentru revista noastră.

 

Înterpreta recunoște că apariția noului membru în familia sa i-a dat o doză imensă de inspirație, iar acum este dornică de noi provocări. „Am început promovarea piesei noi cu Moldova, iar în continuare producătorul meu o va propulsa și peste hotare. Începem cu România, dar ambițiile sunt deja mai mari și sperăm să trecem mai multe hotare”, ne-a mai spus Katy.

Distribuie articolul: