A revenit la Chișinău pentru a sărbători ziua sa de naștere și Crăciunul. Katy Rain l-a adus pe Victoraș, băiețelul ei, la buneii din Moldova pentru sărbătorile de iarnă și are de gând să petreacă mai mult timp în studiou pentru a scoate vre-o piesă nouă. Detaliile despre viitoarea melodie ni le-a oferit în exclusivitate.

Katy Rain a decis să vină acasă de sărbători, pentru ziua ei și pentru Crăciun. Cu acestă ocazie va trece și pe la studioul lui Andrei Tostogan, producătorul și fratele ei, unde vrea să înregistreze o piesă nouă. “Vreau să aduc ceva nou publicului, iar în 2014 neapărat o voi face”, a declarat Katy în cadrul emisiunii Veranda de la JurnalTV. Interpreta a mai povestit că exersează cântatul cu Victoraș împreună. „Lui Victoraș îi cânt, chiar și piesa “Iartă-mă”, pe care am realizat-o când eram însărcinată, și îi place. Acum pot să-i mai cânt colinde, însă el cel mia bine adoarme fiind legănat”, a spus artista.

Katy Rain, facebook.com

Contactat de PentruEA, producătorul Andrei Tostogan ne-a oferit primele detalii despre noua realizare a lui Katy. “E ceva total diferit de ceea ce am facut până acum. Katy a venit în studio cu multă inspirație și dorință de lucru – tot ce am făcut e să-i captez ideile și să le dirijez pe calea corectă. Lucrând la piesa asta, am încercat o nouă tactică de lucru, care constă în a valorifica la maxim ideile și energia cu care vine artistul pentru a le dezvolta mai departe. Katy se va regasi mai mult în piesa ce urmează a fi lansată. Va fi în engleză și am decis să nu ne conducem după tendințe sau formate – facem total după cum simțim. Acum cizelăm versurile și orchestrația și în noul an sper ca piesa să-și vadă deja ascultătorii.” 

Nu fac știință în artă!

Mai nou, de când este mămică, Interpreta Katy Rain a descoperit o nouă pasiune în viața ei –  bijuteriile handmade. “Pasiunea a apărut în perioada de sarcină, cream piese împreună cu Andrei, iar singură făceam pictură și bijuteriile. Fac accesoriile pline de culoare din dragoste, din inspirație – inițial pur și simplu pentru mine, apoi împreună cu alte prietene, am dezvoltat și un proiect pe care îl vom continua. Fac ceea ce simt”, a mai declarat interpreta.

Distribuie articolul: