Cântăreaţa Katy Rain şi-a deschis pe 10 august cea de-a doua expoziţie personală de pictură în ulei, vernisată în incinta Bibliotecii Naţionale din Chişinău, secția Arte și Hărți. Artista, care va deveni în curând mămică, spune că noul său statut este o sursă de inspiraţie pentru pasiunea, pe care o are încă din copilărie și că va reveni la muzică foarte curând. Vezi mai jos creațiile ei. Katy Rain nu mai urcă de ceva timp pe scenă, întrucât noul statut, de viitoare mămică, nu-i permite acest lucru, dar nu pierde timpul în zadar, dedicându-se unei pasiuni mai vechi, care se trage încă din copilărie. „Încă din clasa întâi învaățătoarea a observat aptitudinile mele pentru pictură și i-a comunicat mamei, care m-a înscris la un cerc de desen pentru copii, a declarat Katy pentru Revista PentruEA.md. Mereu mi-a plăcut să pictez, iar primul tablou în ulei l-am realizat la 10 ani, era un tablou cu natură”, a mai spus interpreta.

Interpreta a mai povestit că la 11 ani părinții i-au organizat o expoziție personală unde au fost invitați micuți de la o casă de copii. “Apoi am mers la școala de arte V. Poleakov, unde învățam vioara și pianul. Observând și secția de Arte plastice, m-am ambiționat să susțin examenele de intrare și m-au luat direct în clasa a treia. Acesta a fost pentru mine un mare succes”, recunoaște Katy. “După absolvire am învățat deja din experiență”, mai spune artista.

 

 

Aproape jumătate din tablourile expuse le-a pictat de când a aflat că va deveni mămica unui băieţel. Nu mai ține numărul picturilor, însă își bucură mereu apropiații cu câte o creație proprie. “Multe tablouri au fost dăruite, vândute de-a lungul anilor și nu doar la noi, ci și prin unele țări din Europa”, ne-a dezvăluit Katy Rain.

 

La expoziţie sunt invitați toți admiratorii interpretei până pe 25 august. Katy susţine că oricum, muzica este pe locul întâi în viaţa ei, iar după ce va aduce băieţelul pe lume, va reveni pe scenă cu mai multe surprize pentru cei care-i preferă melodiile.

Foto: Facebook.com 

 

Distribuie articolul: