Interpreta Katy Rain a lansat al 4-lea single întitulat “Losing Control”. Piesa reprezintă o îmbinare de mai multe stiluri muzicale – dance, hip-hip și dubstep. Un alt element nou adus de compozitorul Andrei Tostogan este apariția unei voci masculine, identitatea căruia nu a fosti divulgată. Interpreta a afimat că piesa se potrivește de minune perioadei estivele, vacanță și tot ceea ce înseamnă distracție.”Losing Control” te inspiră să faci lucruri pozitive. “Noul single vine din București, direct din studioul producătorului muzical al proiectului, Andrei Tostogan. Acesta are un sound nou, ce ne instigă să ne trăim viața într-un mod activ. Nu trebuie să ne temem să “pierdem controlul” în a face acțiuni pozitive și în a trăi clipe frumoase prin muzică. Este o lucrare neobișnuită pentru mine, deoarece pentru prima dată am colaborat cu o voce masculina”, a spus interpreta.

Pentru a lucra asupra piesei, basarabeanca a fost nevoită să facă des naveta Chișinău-București, unde este stabilit compozitorul melodiei, Andrei Tostogan. Din acest motiv, noul single “Lose Control” a fost creat în apropape 5 luni. De mix și master s-a ocupat cu mare maiestrie Max Kissaru.

„Lose Control” este al 4-a single single Katy Rain după “I wanna paint”, “Boy” și “Mystery”. Artista s-a lansat pe piața muzicală autohtonă acum 2 ani și a reușit să producă în parteneriat cu o casă de creație o colecție de bijuterii întitulată “Katy Rain Collection by Ju-Bijoux”.

Ascultă aici noul single. 

Distribuie articolul: