Toată lumea a stat cu ochii pe relația lor, ori aventura dintre cântăreața Katy Perry și actorul Orlando Bloom a fost pentru toți un lucru surprinzător. Iată că în loc de logodnă, cei doi au decis să-și anunțe despărțirea.

Katy Perry a confirmat încă dintr-o postare pe Twitter zvonul care plana în tabloidele de peste ocean, cu referire la despărțirea sa de Orlando.

„Ce-ar fi facă am începe să privim lumea cu alți ochi în 2017? Am putea prieteni cu foștii iubiți și i-am putea iubi. Nu există jertfe și nici răufăcători, savurați viața!”, susținea Katty, în mesajul său virtual.

Asta după ce la Oscaruri, cei doi se afișaseră împreună.

8fbd8bbdb1a8f69046618c8553557244

catsDespărțirea lor s-a reconfirmat și într-un interviu pe care un prieten apropiat celor doi l-a oferit pentru publicația People.

Se pare că despărțirea a avut loc de comun acord, cu păstrarea relațiilor prietenești dintre parteneri. Cei doi au început să aibă viziuni diferite asupra viitorului relației lor și de aceea au decis să se despartă.

„Orlando nu dorea ca relația lor să crească în ceva mai mult. Îi plăcea când le era ușor și bine împreună, dar să se căsătorească din nou și să aibă o familie nu mai planifica. Niciodată nu a avut o atitudine serioasă față de asta. În ultima vreme, se comporta de parcă ar fi avut deja un picior peste prag, iar Katy a observat asta…”, a declarat sursa.

Katy-PerryOrlando-Bloom-in-Hawaii

După această despărțire, Katy a decis să-și facă o schimbare radicală de hairstyle: și-a vopsit și tăiat părul.

I WASNT READY TILL NOW

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Amintim că Orlando Bloom a fost căsătorit, între 2010 și 2013, cu modelul Miranda Kerr. Cât despre Katy, aceasta a avut o căsnicie scurtă cu Russell Brand. 

Foto: YahooElle, Splash News, MuzWave

Distribuie articolul: