Se laudă că se sărută cu fetele şi îi place, că e fierbinte şi rece, că arde ca un foc de artificiu. Cu un singur lucru nu se poate lăuda: că i-ar plăcea să citească. Cântăreaţa americană Katy Perry a dezvăluit într-un interviu faptul că lectura este dificilă pentru ea, întrucât nu a mers “prea mult la şcoală”.

 

Artista a fost crescută într-o familie cu convingeri creştine stricte şi nu a mers “prea mult la şcoală”, pentru că familia ei s-a mutat de multe ori în diverse oraşe americane pe vremea când era copil, iar educaţia ei a avut mult de suferit, informează femalefirst.co.uk.

“Am o problemă cu lectura… nu am mers la şcoli prestigioase, pentru că părinţii mei nu credeau în sistemul public de educaţie. Au dorit ca educaţia mea să fie influenţată de religia lor, aşadar eu mergeam la acele şcoli pe jumătate educaţionale pe jumătate creştine care ofereau o educaţie de tipul «pop-up shop» (magazine deschise temporar)”, a declarat Kary Perry într-un interviu acordat ediţiei americane a revistei Vogue.

Cântăreaţa, care s-a mutat cu părinţii ei în oraşul Santa Barbara din California pe când avea 10 ani, nu îşi învinovăţeşte părinţii pentru educaţia pe care a primit-o şi spune că mama ei, Mary Hudson, era o profesoară minunată.

“Am frecventat câteva şcoli de fete din regiunea oraşului Carmel, apoi s-a înscris la Universitatea Berkeley şi după aceea a studiat în străinătate, în Spania. Vorbeşte franceză, obişnuia să picteze, dar acum se limitează la activităţile din ministeriatul creştin. A fost chiar şi reporter. Îşi dorea să fie ca Barbara Walters”, a adăugat artista.

Katy Perry, în vârstă de 27 de ani, a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum “Teenage dream”, “Firework”, “California Gurls”, “E.T.”, “Hot N Cold” şi “I Kissed a Girl”, extrase de pe albumul ei de debut “One Of The Boys” din 2008 şi de pe albumul “Teenage Dream” din 2010. Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite.

Sursa: realitatea.net

Distribuie articolul: