După ce a născut și a „pus” câteva kilograme bune pe ea, Kate Winslet a fost criticată de toată presa internațională. Dar din interviul de mai jos, alfăm cât de bine se simte actrița cu „formele” pe care le are acum. Revista londonează Harper’s Bazaar a descoperit o nouă protagonistă a peliculei „Titanic”, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Vezi cum e „Kate cea nouă”.

În cadrul unui interviu pentru o revistă londoneză, Kate Winslet a declarat că nu și-ar schimba nimic din tot ce s-a petrcut în viața ei pesonală, nici măcar cele două divorțuri nu le regretă, ba mai mult, actrița spune că aceste „momente nefavorabile” chiar i-au prins bine copiilor săi și că: „este foarte important ca copiii să învețe să lupte când dau de greutăți, iar din aceste divorțuri ei au avut multe de învățat.

Winslet are trei copii din trei căsnicii, din cea cu Ned RocknRoll, nepotul lui Sir Richard Branson (2012) îl are pe Bear Blaze, un băiat care recent a împlinit un an. Iar din prima căsnicie cu Jim Threapleton (1998), o are pe Mia Honey, acum în vârstă de 14 ani și din cea de-a doua căsnicie cu Sam Mendes (2001), Kate mai are un fiu Joe Alfie, acum de 11 ani.

Cred că este foarte important să învățăm copiii să lupte la un anumit nivel”, a declarat ea revistei Harper’s Bazaar. „Sincer vă spun că nu aș schimba nimic. Chiar de sunt căsnicii nefericite. Nu contează cât de bune ori rele au fost, din toate m-am ales cu ceva, toate m-au ajutat să devin ceea ce sunt acum.”

Kate Winslet are acum 39 de ani, locuiește în West Sussex. S-a folosit de acest interviu și a ridiculizat ideea precum că femeile nu pot pierde din greutatea pe care o au după nașterea copiilor. „Acum chiar sunt mare, mai mare cred că n-am fost niciodată, dar ce să-i faci – este și asta o consecință a multor responsabilități pe care le are o femeie. Iată chiar în momentul de față, credeți că pot ține vreo dietă având un copil mic, evident că nu. Sunt activă, iar kilogramele stau pe loc. Dar nici nu am fost una din femeile axate pe ideea de a reveni la formele precedente la 12 săptămâni după naștere, nu, mai repet încă o dată – nu!

Viața este prea scurtă pentru a pierde timpul pe lucruri de genul acesta. Vreau să-mi păstrez sănătatea mea și bunul meu simț, să mănânc bine și să fiu fericită. După ce l-am născut pe Bear și alăptam zi și noapte, simțeam întotdeauna că îmi era foame, ce făceam eu atunci? Mâncam! (râde) Apropo, știi ceva? Corpul meu nu va mai reveni niciodată la formele pe care le-a avut, cum aș putea… doar am trei copii!

Winslet a spus că acum se simtite mai fericită și mai calmă decât a fost vreodată, și că a încetat să-și facă griji în privința aspectului fizic.

Știu ce vârstă am, nu vreau să fiu ridicolă, îmi dau bine seama de celulita pe care o am și de kilogramele care s-au „depus” peste noapte. Iar acum pur și simplu nu pot să cred că am petrecut o groază de timp pentru „fleacuri” și nimicuri din acestea, acum am realizat că trebuie să-mi trăiesc viața”, a mai declarat Winslet pentru Bazaar.

Distribuie articolul: