Puține actrițe de la Hollywood reușesc să arate, la 40 de ani, așa cum reușește Kate Winslet. Vedeta din „Titanic” investește mult timp și resurse în felul în care arată. Actrița de cinema a acceptat provocarea celor de la publicația Loa Angeles Times de a poza într-o ședință foto actuală și a oferi un nou interviu. Cu ce dezvăluiri a venit Kate în acest interviu recent, vedeți mai jos.

În interviul pentru Los Angeles Times, Kate Winslet a fost rugată să vorbească despre rolul său din filmul „Steve Jobs” (2015), pentru care a câștigat deja câteva premii cinematografice de la începutul lui 2016, fiind nominalizată și la OSCAR tot pentru același rol.

În producția „Steve Jobs”, Kate a jucat rolul Joannei Hoffman –  fosta șefă de marketing de la Macintosh și mâna dreaptă a fondatorului companiei Apple încă de la începuturi. Actrița și-a jucat rolul foarte convingător, iar contribuția sa, pentru evoluția actorului principal, este substanțială.

Cu siguranță că ați remarcat deja: în film, Kate este brunetă. Din fericire, nu a trebuit să-și vopsească podoaba capilară, fiind salvată de o perucă.

„Știam că acest rol nu fusese oferit nimănui. M-am gândit și am decis să-l iau, mi-am zis: să vedem cât de distractiv poate ieși acest lucru. Apoi am mers cu soțul meu la magazinul de peruci și am ales o perucă scurtă, de culoare brunetă”, mărturisește Winslet, în interviu.

fvf

Rolul Joannei Hoffman vine să amintească publicului despe caracterul și umanitatea de care trebuie să dea dovadă oamenii la serviciu:

„Joanna e cu adevărat minunată, caldă și prietenoasă, loială. Avea un temperament foarte diferit de cel al multor alți oameni din anturajul lui Steve. Am avut cu ea ore întregi de discuții doar pentru a-i stăpâni accentul. Constat că este un om generos și iubitor”, mai adaugă Winslet, despre personajul său.

În film, Kate s-a străduit să redea cât mai exact căldura prieteniei care a existat între Steve Jobs și Joanna Hoffman.

Foto: Christina House /LA Times, Francois Duhamel / Universal Pictures

Distribuie articolul: