După o victorie înregistrată la Golden Globe Awards, acolo unde a obținut unul dintre premii, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură Gala Premiilor Oscar, unde DiCaprio a fost nominalizat pentru același rol, din filmul The Revenant. Impresionant e că actrița Kate Winslet, care a jucat alături de Leonardo în „Titanic”, insistă a Academia Americană de Film să-i ofere actorului mult râvnitul Oscar.

În cadrul ceremoniei London Critics Circle Film Awards, Kate Winslet a fost generoasă în declarații. Întrebată fiind pentru cine dintre actori ar vota, în favoarea unui Oscar: pentru Michael Fassbender, alături de care a jucat în „Steve Jobs”, sau pentru „Leonardo DiCaprio”, alături de care a contribuit la realizarea unei adevărate capodopere cinamatografice, Kate a spus Oscarul merită să ajungă la DiCaprio:

„Mă încercă niște emoții foarte diferite și totuși cred că toată lumea vrea ca anume el să obțină victoria. Ar fi pur și simplu minunat. Sunt foarte uimită de faptul că Leo nu a obținut încă recunoașterea Academiei. Pentru mine e destul de greu să răspund la această întrebare, pentru că și Michael este nominalizat, iar eu am fost mâna lui dreaptă pe parcursul celor 3 luni de filmări pentru „Steve Jobs” și am văzut ce muncă istovitoare a avut. Cred că are o capacitate de muncă irepetabilă. Da, spiritele deja s-au încins. Mi se pare că 2016 e anul lui Leonardo DiCaprio! Dați-i, în sfârșit, Oscar-ul!”, a mărturisit actrița.

Foto: fanpop.com

Citește și:

DiCaprio, nominalizat din nou la Oscar! Lista completă a potențialilor învingători

Soția lui Will Smith boicotează Gala Premiilor Oscar. Care este motivul

Distribuie articolul: