Pentru multă lume, filmul Titanic a rămas a fi cel mai bun film din câte s-au produs vreodată. La 20 de ani distanță după lansarea producției, Kate Winslet mărturisește că oamenii încă mai sunt înnebuniți după Jack și Rose. Declarația a fost făcută în cadrul show-ului live al lui Jimmy Kimmel.

Au trecut deja 20 de ani, dar oamenii încă mai reacționează exploziv la mine și Leonardo. E fantastic, o Doamne! Vă închipuți că oamenii încă îi mai țin minte pe Rose și Jack.

Sunt de acord că în film, Rose l-ar fi putut salva pe Jack, el putea să încapă pe acea bucată de scândură”, exclamă actrița.

Chiar dacă nu a ridicat, sâmbătă seară, unul dintre premiile Screen Actors Guild Awards-2016, Kate Winslet nu se consideră în pierdere, ba mai mult, glumește pe această temă:

„SAG. Doar ascultați cum sună această denumire! Nu vă pune în gardă? SAG Awards!

Sezonul premiilor din domeniul cinematografiei este o perioadă foarte stranie și minunată în același timp. Este o perioadă a concurenței ascuțite. Devenind nominalizat, îți da seama că îți dorești să câștigi și chiar te sperii de acest gând.

În realitate, e absolut firesc să-ți dorești să câștigi un premiu important și recunoaștere profesională, nu-i așa? E grozav să fii nominalizat, dar e și mai minunat să câștigi”, a mai adăugat Kate.

screen-actors-guild-awards-2016

Foto: ibtimes.co.uki24web.com

Distribuie articolul: