Chiar dacă nu mai posedă silueta de vis pe care o avea în tinerețe, atunci când se filma, împreună cu Leonardo DiCaprio pentru „Titanic”, Kate Winslet pare a fi o femeie lipsită de complexe. Căsnicia și experiența de creștere a trei copii s-au răsfrânt oarecum vizibil pe corpul vedetei, astfel că acum, după aproape 18 ani de la filmările pentru „Titanic”, „Rose” afișează forme mult mai generoase! Vedeți mai jos cum a fost surprinsă vedeta la plajă.

Directorul web de fotografii Splash News a publicat, acum două zile, mai multe fotografii realizate de paparazzii americani, care au surprins-o pe Kate Winslet în timp ce practica scufundări la plajă.

Vedeta a fost prinsă de obiectivele camerelor de  paparazzilor tocmai în Noua Zeelandă. În ciuda optării pentru un costum de baie de culoare neagră, Kate a trădat o îngrășare sesizbilă cu ochiul liber.

Actualmente, actrița de 39 de ani are trei copii, doar ultimul dintre ei fiind din căsătoria cu omul de afaceri Ned Rocknroll, care a avut loc în 2012.

Mezinul lui Kate se numește Bear Blaze și are doar 11 luni. Ceilalți doi copii – Mia și Joe au 14 și, respectiv – 11 ani. 

Kate Winslet a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în 1997 (pentru „Titanic”).

Recent, megastarul de la Hollywood a încheiat filmările pentru o nouă producție „The Dressmaker” (Croitoreasa), realizat după romanul lui Rosalie Hamalon. Filmul urmează a fi lansat la 1 octombrie 2015 și va prezenta povestea unei femei care se întoarce în orașul său natal din Australia pentru a croi rochii altor femei.  

Foto: fanpop.comlifamilies.comusmagazine.com

Distribuie articolul: