Este una dintre cele mai apreciate femei din Casele Regale din lume și, însărcinată în opt luni cu cel de-al treilea copil al său, Kate Middleton nu încetează să-și surprindă admiratorii.


Ducele și Ducesa de Cambridge au fost prezenți ieri în Sunderland, oraș în care au participat la mai multe evenimente și au vizitat mai multe locații, printre care și un sediu al pompierilor, una dintre cele mai iconice clădiri din oral transformată într-un club muzical și artistic. Kate și William au fost întâmpinați cu aplauze de către fanii care au admirat prezența impunătoare a Ducese însărcinate, îmbrăcată într-un palton verde închis de la Dolce & Gabbana.

Surpriza a venit însă în momentul în care Kate s-a dezbrăcat de haină și a rămas într-o rochiță cu imprimeu alb negru și albastru și s-a așezat la o masă împreună cu mai mulți participanți. Deși Casa Regală și statutul de Ducesă îi interzice prin protocol să se tatuaje, Kate a acceptat să se însemneze pe mână și chiar dacă nu este un tatuaj clasic, permanent, ci unul cu henna, a făcut un lucru destul de îndrăzneț.

Așa că Ducesa de Cambrdige s-a lăsat tatuată cu henna, desenându-și o floare de dimensiuni reduse pe mâna dreaptă.

Foto: Okmagazine.ro