În timp ce oamenii pariază cu bani grei pentru un eventual prenume al viitoarei prințese, Kate și William au părerile lor. Presa occidentală a raportat probabilitatea că, „viitoarea fiică” a Ducesei Catherine și a Prințului William va purta numele de Pippa Middleton.

Kate Middleton și Prințul William susțin că nu știu încă sexul celui de-al doilea copil. Presa britanică însă este de altă părere. În ultimul timp, Ducesa a făcut cumpărături de haine de fetiță, cel puțin asta au observat unii consultanți ai magazinelor pe care Kate le-a vizitat, și deja se știe că s-au comandat trei nuanțe diferite de culori „pentru fetițe”: Henrietta – o nuanță de liliac, Antoinette – un roz pal, cu un dram de maro, și Emile – o vopsea moale cu tonuri de roz, toate acestea pentru a deecora o cameră din Palat.

Familia Regală nu au o preferință pentru sexul copiulului, dar totuși dacă va fi fetiță, cel mai mult, probabil, s-ar bucura Prințul William, pentru că el este cel care își dorește asta din sufletul. În timpul primei sale sarcine, Kate a declarat că și-ar dori să aibă un băiat, dar William era cu speranța că vor avea o fată, se pare că dorința Ducesei era mult mai mare pentru că l-a născut pe George.

Foto: glamourmagazine.co.uk

Foto: glamourmagazine.co.uk

Din momentul în care se mediatizează tot mai des că sexul copilului regal va fi unul de fetiță, britanicii au început a paria cu bani grei, pentru prenumele viitoarei prințese, astfel, ei au optat pentru: Alice, Elizabeth și Charlotte. Mulți însă sunt de părerea că o vor numi Diana, în onoarea mamei decedate a Prințului William. Cu toate acestea, se știe că Familia Regală nu își dorește să-i dea fetiței prenumele regretatei Prințese.

Foto: fashionmagazine.com

Foto: fashionmagazine.com

Recent, britanicii pariori au avut parte de o surpriză, când au apărut niște zvonuri, precum că, Ducesa Catherine și-ar putea numi fiica în cinstea surorii sale mai mici, Pippa, al cărui nume complet este Philippine.

Foto: viva.ua

Foto: viva.ua

Amintim că Ducesa de Cambridge va aduce pe lume cel de-al doilea copil din cuplul regal, la sfârșitul acestei luni, aproximativ pe 25-27 aprilie. Așteptăm să vedem cine va lua marele premiu de la casele de pariuri, pentru că doar în ziua în care va apărea mica Prințesă sau micul Prinț, vom ști și noi „verdictul”.