Ducesa de Cambridge, a fost invitată, ieri, la școala primară Barlby din Ladbroke Grove pentru a lansa o sală de arte. Era plină de farmec, purta o rochie pentru gravide de culoarea albastru-închis, marca Madderson London, prin care și-a arătat adorabila „burtică”. Precizăm că soția Prințului William este la a doua sarcină și îi va aduce pe lume un bebeluș în luna lui aprilie a acestui an.

Pe parcursul evenimentului la care a fost invitată, Kate zâmbea mereu și radia de fericire. Ținuta ei clasică, o prindea tocmai bine pentru „perioadă” în care se află acum. Deși purta o rochie pentru gravide, care era „menită” să-i ascundă sarcina, camerele de fotografiat au prins momentele în care „burtica” lui Kate chiar a prins contur.

Kate a fost prezentată publicului, moment în care i-a fost dăruit un scaun mic, decorat print-un colaj, predestinat, probabil, pentru prințul George. 

Ducesa de Cambridge a rămas fidelă stilului ei. Chiar de este însărcinată, oricum a optat pentru o rochie șic, din aceleași colecții pe care le-a mai purtat de la Madderson Londra. Și-a asortat la rochia de culoare albastru-închis, pantofi din piele de căprioară și niște colanți negri.

Kate părea foarte fericită. Să fie oare copiii care au înconjurat-o pe parcursul evenimentului sau bebelușul pe care-l așteaptă cu mare nerăbdare? Rămâne la discreția publicului să decidă. Deși, presupunem că ambele ipostaze au favorizat lansarea sălii de arte și buna dispoziție a Ducesei.

Sursa: dailymail.co.uk