Ne-am obișnuit să-i admirăm stilul, toate alegerile vestimentare pe care le face, subliniindu-i farmecul și grația regală. Nici de axceastă dată ducesa nu ne-a dezamăgit. 

Pe 19 noiembrie a avut loc evenimentul anual de caritate, Royal Variety Performance care s-a petrecut la The London Palladium Theatre, de la care Ducesa și Ducele de Cambridge nu au putut lipsi. Dacă Prințul William s-a afișat într-un frac negru, cu o cămașă albă și papion, atunci Kate Middleton a fost, desigur, din nou în centrul atenției.

Alegerea ducesei a căzut pe o rochie semnată Alexander McQuenn, unul dintre designerii ei preferați, ținută cu care nu a dat greș. Rochia din dantelă neagră, care are la bază o stofă nude, s-a așezat perfect pe silueta silfidă a acesteia, iar decolteul cu tăietura în formă de inimă și cordonul din talie din catifea, i-au adăugat un strop de picanterie ținutei.

Potrivit harpersbazaar.com, ducesa și-a accesorizat ținuta cu cercei marca Erdem. Un clutch și pantofi negri i-au completat look-ul. Kate a purtat părul coafat în bucle mari, iar în materie de machiaj a optat pentru un accent pe ochi. Aceasta a fost extrem de relaxată și împreună cu Prințul William, a zâmbit toată seara.

Superbă, ca de obicei!

Foto: Instagram.com